I.v.m. covid-19 hanteren wij de richtlijnen van het RIVM. Tot en met 3 maart 2021 zijn wij gesloten.
Closer to Nature, Closer to People

Arrangementen

Meerdaags genieten i.s.m. TUI

Boek je meerdaagse arrangement bij TUI!

Wil je meer dan één dag genieten van al het moois dat wij en onze regio te bieden hebben? Klik dan hier voor alle mogelijkheden bij onze partner TUI. 

Kids Cycling Experience

Kom fietsen met je klas!

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar en zit jij in groep 5 t/m 8? Dan kan jouw klas deelnemen aan de Kids Cycling Experience!

Kom met jouw klas naar het Shimano Experience Center en ervaar hoe het is om net als Tom Dumoulin professioneel te wielrennen. Na de workshop met onze mechanieker kun jij jouw eigen fiets onderhouden!

Download hier de flyer voor meer informatie! 

MTB Supertrailhub

Wil je genieten van de Zuid-Limburgse mountainbike routes?

Het Shimano Experience Center is de ‘Supertrailhub" waar je mountainbike avontuur van start gaat. Vanaf het Experience Center starten verschillende mountainbike routes richting het Heuvelland. Van zware tot gemiddelde routes, voor mountainbikers die lange afstanden willen rijden of gravel rijders die de onverharde veldwegen op willen. Alles kan. Daarnaast biedt onze Supertrailhub de ideale locatie om je auto te parkeren, je bagage veilig op te bergen en met een kopje koffie of stukje vlaai te starten. Onze medewerkers adviseren je graag over jouw gewenste route. Bij terugkeer kun je nog even nagenieten van je prestatie, je fiets afspuiten en zelf onder de douche stappen. Net zo makkelijk toch?

Voor meer informatie over de Zuid-Limburgse MTB routes, klik hier