I.v.m. covid-19 hanteren wij de richtlijnen van het RIVM. Bekijk ze hier. Aangepaste mogelijkheden voor vergaderen of andere zakelijke (hybride) bijeenkomsten.
Closer to Nature, Closer to People

Over ons

Het Shimano Experience Center: ontstaan vanuit onze missie ‘Closer to Nature, Closer to People’. Een prachtige en unieke locatie waar de mens en de natuur centraal staan.
Het is een plek waar we iedereen in aanraking willen laten komen met de wieler en hengelsport. Of je nu beginnend of gevorderd fietser of visser bent, meer wilt weten over materialen, een nieuwe outfit nodig hebt of gezellig een kop koffie wilt drinken in onze coffeecorner... het kan allemaal.

Shimano Experience Center

Bezoek gratis het Shimano Experience Center en geniet van alles wat de mooie natuur van Zuid-Limburg te bieden heeft

Het Shimano Experience Center biedt je de mogelijkheid om in de omgeving de allernieuwste fietsen en hengels te proberen. Geniet van een dagje vissen aan onze Shimano visvijver of ga erop uit met een van onze nieuwste fietsen. Ook wanneer de weersomstandigheden niet helemaal mee zitten laten wij je op onze indoor simulatoren ervaren hoe het is om te fietsen of te vissen!

Events & Groepsactiviteiten

Jouw event op maat:
''van start tot finish''

Het Shimano Experience Center beschikt over 1200 vierkante ‘’eventmeters’’, verdeeld over 2 verdiepingen. Met ook nog meer dan 2000 vierkante meter buitenruimte zijn er tal van mogelijkheden in en rond het Shimano Experience Center. Door de flexibele mogelijkheden van onze ruimtes kunnen deze worden gebruikt als eventruimte of kunnen ze worden omgetoverd tot separate vergaderruimtes. Met een bar, lounge en keuken is het Shimano Experience Center o.a. geschikt voor presentaties, clinics, meetings, events & feesten; zowel openbaar als besloten. Jouw event op maat ‘’van start tot finish’’.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ze hier.

Workshop

a Shimano Initiative.

Om ervoor te zorgen dat al ons testmateriaal in uitstekende staat is hebben we een eigen werkplaats ingericht. Hier zijn onze mechaniekers bezig om de kwaliteit van onze fietsen en materialen te waarborgen! Uiteraard helpen zij je graag met al jouw technische vragen. 

Bikefitting.com

Your optimal cycling experience.

Een goede fietspositie zorgt ervoor dat je kan genieten van elke kilometer die je rijdt! Onze collega’s van bikefitting.com zorgen ervoor dat je fiets volledig op maat wordt afgesteld. Klik hier voor meer informatie of plan meteen je afspraak door een e-mail te sturen naar getafit@bikefitting.com!

PEARL iZUMi Store

a Shimano Company.

Op onze locatie is ook een uitgebreide sportwinkel aanwezig. Je vindt hier een geselecteerd aanbod aan kleding, schoenen & accessoires op het gebied van fietsen en de hengelsport. Onder andere de merken PEARL iZUMi, Shimano, SiS, Milremo en Pro Bikegear zijn hier verkrijgbaar. Kom voor een passend advies naar onze PEARL iZUMi Store op locatie of bezoek de gerelateerde online webshop

 

Cycling Connects

3 landen, 1 fietsbeleving.

Cycling Connects verbindt 3 landen met 1 fietsbeleving: een bijzonder netwerk van fietsroutes door de Euregio Maas-Rijn met een diversiteit aan talen, culturen en landschappen. Een consortium van 12 partners uit Nederland, België en Duitsland werkt samen om de infrastructuur in het gebied te verbeteren, de verschillende internationale fietsroutes met elkaar te verbinden en de fietser optimaal te faciliteren met meer comfort, veiligheid en informatie. Met Cycling Connects ontdekt de fietstoerist een bijzonder grensoverschrijdend fietsnetwerk met mooie plekken om te ontspannen, eten, drinken, winkelen, overnachten en meer.

Bekijk: www.cyclingconnects.eu & www.interregemr.eu