Jouw Shimano fiets experience

Bekijk hier ons aanbod

Racefiets

Wil jij ervaren hoe het is om met een racefiets de Cauberg, of een van de andere beklimmingen die Zuid-Limburg rijk is omhoog te knallen? Kies dan voor een racefiets met Dura-Ace of Ultegra R8000 en verras je fiets-vrienden/ vriendinnen met een spetterende demarrage! Onze racefietsen zijn beschikbaar in alle maten en verschillende uitvoeringen: voor onze ervaren fietsers, beginners, voor de allerjongsten en voor onze ladies. Er is dus geen enkel excuus meer om niet die Heuvels in ons prachtige Heuvelland te gaan bedwingen.

Mountainbike

Met tal van prachtige uitgestippelde mountainbike routes in de omgeving, mag een rit op een van onze nieuwste mountainbikes niet in je to-do list ontbreken. Ga erop uit en ontdek de mooie vergezichten. Er zijn routes voor zowel beginners als gevorderden, lange afstanden en korte afstanden én je kunt routes koppelen. Kies je voor een mountainbike met enkel voorvering (hardtail) of voor- en achtervering (full-suspension)? Zo is er voor ieder wat wils om de uitdaging op vele tracks - die Zuid-Limburg te bieden heeft- aan te gaan!

E-bike

Een duwtje in de rug, wie wilt dat nou niet? Het Shimano Steps E6100 e-bike systeem zorgt hier onder alle omstandheden voor, zodat je alle aandacht op de weg en omgeving kunt richten. Met onze sportief uitgeruste fietsen kunt je op een relaxte manier het Limburgse landschap verkennen. Dankzij de ondersteuning tot 25 kilometer per uur en een actieradius van tot wel 185 kilometer in de eco-stand kun je genieten van al het moois dat onze omgeving te bieden heeft.

E-mountainbike

Het Shimano Steps E8000 systeem in onze e-mountainbikes zijn krachtig genoeg voor dat ene steile, lastige stukje trail en licht genoeg om vol vertrouwen technische singletracks af te dalen. Niets kan je er nog van weerhouden om een van de diverse mountainbike routes rond Valkenburg te verkennen.

Gravel bike

Onze gravel bikes afgemonteerd met Shimano GRX di2 bieden u de mogelijkheid om het Zuid-Limburgse landschap op een nieuwe manier te ontdekken. Met de gravelspecifieke ergonomie en stabiele elektronische schakeling voelen gravelpaden als glad asfalt. Dankzij de uitstekende remkracht van de GRX schijfremmen behoudt je onder alle omstandigheden de controle. Dus wil je ook eens van de gebaande wegen af? Kies dan voor een dag gravelbiken!

E-gravel bike

Wil je graag de Limburgse gravelpaden ontdekken, maar heb je daarbij net een zetje in de rug nodig? Dan zijn onze e-gravel bikes, afgemonteerd met GRX di2 en Steps E-8000 motor, wellicht de oplossing. Hiermee kun je altijd vertrouwen op ondersteuning tot 25 kilometer per uur op de mooiste beklimmingen.