Ontdek de mogelijkheden

Jouw event op maat

Shimano Experience Center: A place to meet, be active and enjoy nature!

Het Shimano Experience Center is een bijzondere locatie met 1200 m2 verdeeld over 2 etages met daarbij diverse bars en gezellige lounges. Voor de sportievelingen zijn er omkleedruimtes, douches, lockers en zelfs een eigen Shimano werkplaats. Met meer dan 3000m2 buitenruimte biedt het Shimano Experience Center
een waaier aan mogelijkheden om uw event tot een succes te maken. Voor een klein of groot event,
formeel of informeel zijn wij úw partner.

Vergaderen

Het Shimano Experience Center beschikt over diverse vergaderruimtes waarbij er de mogelijkheid bestaat om deze ruimtes op meerdere wijzen te combineren en in te richten.  

Zakelijke events

Op zoek naar een locatie om een presentatie te geven, een congres te houden of een product te lanceren? Het Shimano Experience Center beschikt over een waaier aan mogelijkheden om uw B2B event tot een succes te maken; klein of groot, formeel of informeel. 

Privé events

Het Shimano Experiene Center is een perfecte plek om een bijzonder en onvergetelijk feest te organiseren; met een ruime keuze uit sfeervolle zalen en een capaciteit tot 325 personen. Onze veelzijdige ruimtes kunnen naar wens worden omgetoverd om uw feest een onvergetelijke uitstraling en invulling te bezorgen. 

Groepsactiviteiten

Bent u op zoek naar een leuke teambuilding met uw bedrijf? Of wilt u een activiteit organiseren met uw vrienden of familie? Dat kan bij het Shimano Experience Center! Op onze locatie en in onze omgeving bieden wij een variatie aan sportieve, culinaire, creatieve outdoor- en groepsactiviteiten met eenlegio aan mogelijkheden aan.