Wij zijn gesloten tot en met donderdag 26 november. Indien u reeds een reservering heeft gemaakt, wordt er contact met u opgenomen.
Beleef het samen!

Over ons

Het Shimano Event Center: ontstaan vanuit onze missie ‘Closer to Nature, Closer to People’. Een prachtige en unieke locatie waar de mens en de natuur centraal staan. Een plek om te ontmoeten en met elkaar actief te zijn; omgeven door prachtige natuur en dat in de wielerstad bij uitstek, om de hoek van de beroemde Cauberg.

Shimano Event Center

Jouw event op maat: ‘’van start tot finish’’

Het Shimano Event Center beschikt over 600 vierkante ‘’eventmeters’’. Met ook nog meer dan 2000 vierkante meter buitenruimte zijn er tal van mogelijkheden in en rond het Shimano Event Center. Door de flexibele mogelijkheden van onze ruimtes kunnen deze worden gebruikt als eventruimte of kunnen ze worden omgetoverd tot 3 separate meetingrooms. Met een bar, lounge en keuken is het Shimano Event Center o.a. geschikt voor presentaties, clinics, meetings, events & feesten; zowel openbaar als besloten. Jouw event op maat ‘’van start tot finish’’.

Groepen

Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij maatwerk! Wij hebben verschillende mogelijkheden voor teams, vriendengroepen, familie uitjes en team meetings/buildings. Hieronder tref je een impressie van de mogelijkheden:

  • Fietsen en/of vissen met ons testmateriaal
  • Afhuren van onze visvijver
  • Teambuilding sessies
  • Enkel- of meerdaagse vergaderingen
  • Aankomst, finish of pauzeplek tijdens jullie evenement

Heb je speciale wensen? Vul onderstaand contactformulier in en wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Neem contact op

Neem contact op